Pleiadenlaan 1-82

Huur
€ 753,00 p. m.

Beschrijving woning

Hoogwaardig ontworpen en luxe appartementen. Ontspannen wonen maar toch midden in de stad. Betaalbare huurappartementen in House Of Groningen. HOUSE OF. JOUW PLEK. JOUW THUIS. Die ramen! Zo hoog! En daardoor lijkt dit appartement van 50 m2 ruimer. De praktische indeling helpt ook. De entree hal biedt toegang tot slaapkamer, woonkamer, toilet en technische ruimte. In die laatste kun je prima je wasmachine kwijt. De slaapkamer is ruim 12 m2 groot en hiervandaan loop je zo de badkamer in. Een beetje als je eigen hotelkamer dus. De woonkamer heeft een openslaande deur naar een Frans balkon, waardoor je de zon en frisse wind lekker je appartement binnen kunt laten. Met bijna 27 m2 oppervlakte leent de woonkamer zich perfect voor een loungebank en grote eettafel. Bijzonder aan House of Groningen is de manier waarop we de appartementen opleveren. Er is nagedacht over de appartementen, indeling, daglicht en kleurgebruik. Je krijgt hier kwaliteit en een hoogwaardig ontworpen ruimte voor je geld. Je krijgt hier kwaliteit voor je geld. Want naast een complete keuken en mooi ingerichte badkamer, ligt ook de vloer er al én zijn de muren afgewerkt. Ideaal als je start, dan hoef je niet gelijk hoge kosten te maken. Zet je eigen meubels neer, kleed het gezellig aan en voel je thuis. Prognose oplevering februari / maart 2021

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de inhoud en werking van deze website en daarop getoonde informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Specificaties

Status
verhuurd-per-maand

Type
House of Groningen type 3

Woonoppervlak
50 m²

Slaapkamers
1

Huur
€ 753,00 p.m.

Servicekosten
€ 99 p.m.

De woningen worden opgeleverd met PVC vloer en een keuken waarbij je zelf alleen de koelkast hoeft te plaatsen ( overige inbouwapparatuur is aanwezig). Een mooi ingerichte badkamer. En de muren in deze woningen zijn behangklaar afgewerkt.

Afbeeldingen