Pleiadenlaan 1-39

Huur
€ 1.150,00 p. m.

Beschrijving woning

Hoogwaardig ontworpen en luxe appartementen. Ontspannen wonen maar toch midden in de stad. Betaalbare huurappartementen in House Of Groningen. HOUSE OF. JOUW PLEK. JOUW THUIS. Een appartement in de stad mét balkon, 2 slaapkamers en veel praktische bergruimte. Dit appartement van 75,7 m2 heeft het allemaal. De ruime entreehal biedt toegang tot alle ruimtes. Handig is de grote berging waar je je garderobe, voorraad en wasmachine kwijt kunt. De twee slaapkamers hebben een praktische indeling en datzelfde geldt voor de woonkamer met open keuken. Deze is trouwens 30 m2 groot en heeft naast de balkondeur nog een groot staand raam, zodat het licht mooi binnen kan komen. Bijzonder aan House of Groningen is de manier waarop we de appartementen opleveren. Er is nagedacht over de appartementen, indeling, daglicht en kleurgebruik. Je krijgt hier kwaliteit en een hoogwaardig ontworpen ruimte voor je geld. Je krijgt hier kwaliteit voor je geld. Want naast een complete keuken en mooi ingerichte badkamer, ligt ook de vloer er al én zijn de muren afgewerkt. Ideaal als je start, dan hoef je niet gelijk hoge kosten te maken. Zet je eigen meubels neer, kleed het gezellig aan en voel je thuis. Prognose oplevering februari / maart 2021

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de inhoud en werking van deze website en daarop getoonde informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Specificaties

Status
verhuurd-per-maand

Type
House of Groningen type Friends

Woonoppervlak
76 m²

Slaapkamers
2

Huur
€ 1.150,00 p.m.

Servicekosten
€ 103 p.m.

De woningen worden opgeleverd met PVC vloer en daarnaast een complete keuken (inclusief koelkast). Een mooi ingerichte badkamer voorzien van een badmeubel met 2 lades. En ook de muren zijn al voorzien van voor gesausd glasvlies behang. Die moeten alleen nog even in je eigen gewenste kleur geschilderd te worden.

Afbeeldingen