Pleiadenlaan 1-145

Huur
€ 753,00 p. m.

Beschrijving woning

Hoogwaardig ontworpen en luxe appartementen. Ontspannen wonen maar toch midden in de stad. Betaalbare huurappartementen in House Of Groningen. HOUSE OF. JOUW PLEK. JOUW THUIS. Een gloednieuw appartement met praktische indeling, 1 slaapkamer en bijna 50 m2 woonoppervlakte. Klinkt niet verkeerd toch. Type 2 is een super fijn appartement met woonkamer van bijna 4 bij ruim 6 meter. De open keuken geeft veel sfeer. Zet een grote eettafel neer waar je ook aan kunt werken en laat die vrienden maar komen hangen op je loungebank. Het kan hier makkelijk. De deur naar het Franse balkon zet je bij mooi weer lekker open. De slaapkamer is trouwens 14,3 m2 groot en heeft een directe toegang tot de douche. Ideaal! Bijzonder aan House of Groningen is de manier waarop we de appartementen opleveren. Er is nagedacht over de appartementen, indeling, daglicht en kleurgebruik. Je krijgt hier kwaliteit en een hoogwaardig ontworpen ruimte voor je geld. Je krijgt hier kwaliteit voor je geld. Want naast een complete keuken en mooi ingerichte badkamer, ligt ook de vloer er al én zijn de muren afgewerkt. Ideaal als je start, dan hoef je niet gelijk hoge kosten te maken. Zet je eigen meubels neer, kleed het gezellig aan en voel je thuis. Prognose oplevering februari / maart 2021

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de inhoud en werking van deze website en daarop getoonde informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Specificaties

Status
verhuurd-per-maand

Type
House of Groningen type 2

Woonoppervlak
49 m²

Slaapkamers
1

Huur
€ 753,00 p.m.

Servicekosten
€ 99 p.m.

De woningen worden opgeleverd met PVC vloer en een keuken waarbij je zelf alleen de koelkast hoeft te plaatsen ( overige inbouwapparatuur is aanwezig). Een mooi ingerichte badkamer. En de muren in deze woningen zijn behangklaar afgewerkt.

Afbeeldingen