Pleiadenlaan 1-100

Huur
€ 753,00 p. m.

Beschrijving woning

Hoogwaardig ontworpen en luxe appartementen. Ontspannen wonen maar toch midden in de stad. Betaalbare huurappartementen in House Of Groningen. HOUSE OF. JOUW PLEK. JOUW THUIS. Zoek jij een nieuw appartement met 1 slaapkamer en 50 m2 woonoppervlakte? Wat dacht je van dit appartement? De woonkamer heeft een open keuken, met keuken in hoekopstelling. Door de breedte van dit appartement heb je alle ruimte voor een lekkere loungebank en grote eettafel. En heb je al gezien dat dit appartement heel veel hoge ramen heeft? Heerlijk licht! In de slaapkamer van bijna 12 m2 zou je makkelijk een bureau kunnen neerzetten en ook een grote kastenwand past prima. Handig ook dat je vanuit de slaapkamer direct toegang hebt tot je doucheruimte met douche en wastafel. Bijzonder aan House of Groningen is de manier waarop we de appartementen opleveren. Er is nagedacht over de appartementen, indeling, daglicht en kleurgebruik. Je krijgt hier kwaliteit en een hoogwaardig ontworpen ruimte voor je geld. Je krijgt hier kwaliteit voor je geld. Want naast een complete keuken en mooi ingerichte badkamer, ligt ook de vloer er al én zijn de muren afgewerkt. Ideaal als je start, dan hoef je niet gelijk hoge kosten te maken. Zet je eigen meubels neer, kleed het gezellig aan en voel je thuis. Prognose oplevering februari / maart 2021

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de inhoud en werking van deze website en daarop getoonde informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Specificaties

Status
verhuurd-per-maand

Type
House of Groningen type 1

Woonoppervlak
49 m²

Slaapkamers
1

Huur
€ 753,00 p.m.

Servicekosten
€ 99 p.m.

De woningen worden opgeleverd met PVC vloer en een keuken waarbij je zelf alleen de koelkast hoeft te plaatsen ( overige inbouwapparatuur is aanwezig). Een mooi ingerichte badkamer. En de muren in deze woningen zijn behangklaar afgewerkt.

Afbeeldingen