Friends-woningen in House of Groningen. Samenwonen voor € 575 per persoon per maand. Met je partner of een van je friends Een betaalbaar huurappartement midden in de stad.

Beschikbaar aanbod woningtype “friends”

Type House of Groningen ‘friends’

Een appartement in de stad mét balkon, 2 slaapkamers en veel praktische bergruimte. Dit appartement van 75,7 m² heeft het allemaal. De ruime entreehal biedt toegang tot alle ruimtes. Handig is de grote berging waar je je garderobe, voorraad en wasmachine kwijt kunt. De twee slaapkamers hebben een praktische indeling en datzelfde geldt voor de woonkamer met open keuken. Deze is trouwens 30 m² groot en heeft naast de balkondeur nog een groot staand raam, zodat het licht mooi binnen kan komen.

Huurprijs: € 1150 of € 575 per persoon per maand.

Lekker op jezelf en toch niet alleen. Hoogwaardig ontworpen en luxe. Volledig ontspannen en midden in de stad. Een betaalbaar huurappartement in house of Groningen.

Ross, Rachel, Monica, Phoebe, Chandler en Joey deden het, dus waarom jij niet? In House of Groningen kun je een 3-kamerappartement huren met je eigen friends! Is een appartement in je eentje (nog) niet te betalen, dan is dit dé oplossing. And let’s be honest: die Friends-sfeer, dat wilde jij toch ook altijd? Je krijgt elk een eigen huurcontract, dus het wordt allemaal mooi geregeld. Voor meer informatie en de voorwaarden neem je contact op met de verhuurder.

Relaxen, wonen,
ontwikkelen & ontmoeten

It’s al about sharing

House of Groningen is meer dan een appartementengebouw. Het is een thuis waar je een hoogwaardig appartement huurt maar ondertussen is zowel de woning als de rest van het gebouw ook speciaal voor jou ontworpen. Samen met andere bewoners leef je ontspannen in een dynamische stad met ruimte voor jezelf.

In de huiskamer kun je nog wat werk afmaken, ontmoet je andere mensen tijdens een workshop, organiseer je je eigen lezing of haal je een kop koffie.  Je pakketje is overdag in ontvangst genomen en ligt op je te wachten. De was app geeft je een melding dat de was klaar is, want je hebt plek voor een eigen wasmachine maar er is ook een gedeelde wasserette, hier kan je je laptop openklappen,  lees je een boek of maak je nog een praatje terwijl je aan het wachten bent.

Een deelauto staat voor de deur, om snel naar een klant, relatie of familie te gaan. Verder doe je alles op de fiets, die veilig en droog staat in de stallingsgarage.

Huiskamer

Koffiebar

Werkplek

Deelauto

Deelfiets

Wasserette

Pakketdienst

Laatste woningen!

Selecteer je voorkeurswoning en schrijf je in.

Lekker centraal

House of Groningen vind je aan het Bessemoerpark ter hoogte van de Wilgenlaan, nabij het Noorderplantsoen. Een super strategische plek want als je de buurt een beetje kent, weet je dat winkelcentrum Paddepoel letterlijk tegenover ligt,  dat je met 6 minuten fietsen op het terras in de binnenstad zit en binnen 10 minuten te trein pakt op Station Groningen.

Je kunt er echt zo in

Bijzonder aan House of Groningen is de manier waarop we de appartementen opleveren. Je krijgt hier kwaliteit voor je geld. Want naast een complete keuken en mooi ingerichte badkamer, ligt ook de vloer er al én zijn de muren afgewerkt, die moeten alleen nog even gesaust worden. Ideaal als je start, dan hoef je niet gelijk hoge kosten te maken. Zet je eigen meubels neer, kleed het gezellig aan en voel je thuis.
Schrijf je in of Vraag een bezichtiging aan.

Ja, ik wil het woningtype “Friends” bezichtigingen

Hoe vet om met je vrienden samen te wonen en 25 jaar later hier lachend op terug te kijken. Wacht niet langer, want hier bij House of Groningen kan dit gewoon. Voor € 575 p.p. per maand is dit appartement voor jullie!👏

Neem jij een kijkje in jouw toekomstige woning? Vraag hieronder een bezichtiging aan.